Κερδίστε Ανταμοιβές με το Πρόγραμμα Παραπομπών μας

 

Κερδίστε Ανταμοιβές Μοιράζοντας τα VAITSI Cosmetics με τους Φίλους σας

Αγαπάτε τα προϊόντα VAITSI Cosmetics; Τώρα μπορείτε να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας και να κερδίσετε υπέροχες ανταμοιβές! Με το Πρόγραμμα Παραπομπής μας, κερδίζετε 250 πόντους (25€ κουπόνι αγορών) για κάθε φίλο που παραπέμπετε, όταν αυτός πραγματοποιήσει μια παραγγελία αξίας τουλάχιστον 182€ πριν την έκπτωση. Οι φίλοι σας επωφελούνται από 45% έκπτωση στην πρώτη τους παραγγελία με ελάχιστη αξία καλαθιού 100€ πριν την έκπτωση. Δείτε πώς λειτουργεί:


Πώς Λειτουργεί το Πρόγραμμα Παραπομπής

1. Εισαγάγετε το Email σας

Συμπληρώστε το email σας σε αυτή τη σελίδα για να λάβετε τον προσωπικό σας σύνδεσμο παραπομπής.

2. Μοιραστείτε τον Σύνδεσμο σας

Μόλις λάβετε τον σύνδεσμό σας, μπορείτε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας αντιγράφοντάς τον ή χρησιμοποιώντας τα κουμπιά για άμεσο μοίρασμα μέσω Facebook, X, Messenger ή WhatsApp. Μπορείτε επίσης να τον στείλετε μέσω email, SMS ή οποιοδήποτε άλλο μέσο επικοινωνίας. Ο σύνδεσμός σας είναι έγκυρος σε όλες τις πλατφόρμες!

3. Ο Φίλος σας Λαμβάνει Έκπτωση 45%

Όταν ο φίλος σας κάνει κλικ στον σύνδεσμό σας, μεταφέρεται στον ιστότοπό μας. Ένα αναδυόμενο παράθυρο θα εμφανιστεί, όπου θα εισαγάγει το email του για να λάβει έναν κωδικό έκπτωσης 45%, ο οποίος θα εφαρμοστεί αυτόματα κατά την αγορά του. Για να επωφεληθεί από την έκπτωση, το καλάθι του πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 100€ πριν την έκπτωση.


Σημαντικές Πληροφορίες για τις Ανταμοιβές

  • Για να κερδίσετε τους 250 πόντους (25€ κουπόνι αγορών), ο φίλος σας πρέπει να ολοκληρώσει μια παραγγελία αξίας τουλάχιστον 182€ πριν την έκπτωση.
  • Μετά την εφαρμογή της έκπτωσης 45%, ο φίλος σας θα πληρώσει μόνο 100€!
  • Βεβαιωθείτε ότι ο φίλος σας γνωρίζει αυτές τις προϋποθέσεις, ώστε να επωφεληθείτε και οι δύο από το πρόγραμμα.

Παράδειγμα Έκπτωσης

Ας υποθέσουμε ότι ο φίλος σας προσθέτει προϊόντα αξίας 182€ στο καλάθι του. Με την έκπτωση 45%, θα έχει έκπτωση 81,90€ και θα πληρώσει μόνο 100,10€ μετά την έκπτωση. Έτσι, ο φίλος σας επωφελείται από μια μεγάλη έκπτωση και εσείς κερδίζετε 250 πόντους!


Οι Ανταμοιβές Σας

Αφού ο φίλος σας ολοκληρώσει και πληρώσει την παραγγελία του με ελάχιστη αξία 182€ πριν την έκπτωση, θα λάβετε αυτόματα 250 πόντους στον λογαριασμό σας VAITSI Cosmetics. Αυτοί οι πόντοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κουπόνι αξίας 25€ για τις μελλοντικές σας παραγγελίες.

Συνδυασμός Κουπονιών:

Τα κουπόνια σας είναι συνδυάσιμα! Αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότερους φίλους παραπέμπετε, τόσο περισσότερα κουπόνια μπορείτε να συσσωρεύσετε και να τα χρησιμοποιήσετε μαζί για μέγιστες εκπτώσεις.

Χωρίς Ημερομηνία Λήξης:

Οι πόντοι που κερδίζετε δεν έχουν ημερομηνία λήξης, οπότε μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε όποτε εσείς επιθυμείτε.


Πώς να Χρησιμοποιήσετε τους Πόντους σας

  • Συγκεντρώστε Πόντους: Κερδίστε 1 πόντο για κάθε ευρώ που ξοδεύετε, εκτός από τους 250 πόντους για κάθε φίλο που παραπέμπετε.
  • Εξαργυρώστε τους Πόντους σας:
    • 100 πόντοι = 10€
    • 250 πόντοι = 25€
    • 500 πόντοι = 50€
    • 1.000 πόντοι = 100€
    • 2.000  πόντοι = 200€
  • Χρησιμοποιήστε τα Κουπόνια σας: Συνδυάστε τα κουπόνια σας για να απολαύσετε ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις στις επόμενες αγορές σας.

Μαρτυρίες Πελατών

"Με έκπτωση 45% στην πρώτη μου παραγγελία, δεν το σκέφτηκα πολύ. Και η φίλη μου κέρδισε 25€ σε πόντους VAITSI!" – Λέα Μ.

"Παρέπεμψα 3 φίλους και συγκέντρωσα 75€ σε κουπόνια. Πολύ εύκολο και αποτελεσματικό!" – Μαρία Κ.


Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

1. Μπορώ να συνδυάσω τα κουπόνια μου;

Ναι, τα κουπόνια είναι συνδυάσιμα. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όλα μαζί για μία παραγγελία.

2. Οι πόντοι μου έχουν ημερομηνία λήξης;

Όχι, οι πόντοι σας δεν λήγουν ποτέ. Μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε όποτε θέλετε.

3. Πώς μπορώ να παρακολουθώ τους πόντους μου;

Μπορείτε να ελέγχετε το υπόλοιπο των πόντων σας στον λογαριασμό σας VAITSI Cosmetics, όπου θα ενημερώνονται αυτόματα.


Ανακαλύψτε το Πρόγραμμα Ανταμοιβής μας

Μάθετε πώς μπορείτε να συγκεντρώσετε πόντους και να τους εξαργυρώσετε μέσω του Προγράμματος Ανταμοιβής μας. Επισκεφθείτε το blog μας για να μάθετε πώς να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας και να παρακολουθείτε τους πόντους σας. Πατήστε εδώ για περισσότερα.


Κάλεσμα σε Δράση

Είστε έτοιμοι να μοιραστείτε τα VAITSI Cosmetics με τους φίλους σας και να κερδίσετε πόντους; Ξεκινήστε να παραπέμπετε σήμερα και απολαύστε τις ανταμοιβές σας! Μοιραστείτε τον σύνδεσμό σας τώρα.


Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι οι φίλοι σας γνωρίζουν τις προϋποθέσεις για την έκπτωση και την ανταμοιβή σας, ώστε να επωφεληθείτε και οι δύο στο έπακρο από το πρόγραμμα παραπομπής μας.


Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας και κερδίστε μοναδικές ανταμοιβές προσκαλώντας φίλους και συγγενείς μέσω του προγράμματος παραπομπών μας. Μάθετε περισσότερα τώρα!

Αφήστε ένα σχόλιο